Bowers Wilkins

19-11-2020 13:10
Bowers Wilkins
 
Bowers & Wilkins 600 Series Anniversary Edition

Müzik severler için vazgeçilmez hoparlörler.....

25 yıldır, en uygun fiyatlı hoparlörlerimize, amiral gemimiz 800 Serisi Diamond serimizde olduğu gibi, aynı performans tutkusunu döktük. Daha fazla insanın müziği sanatçının amaçladığı gibi müziği duyduğumuz şekilde duymasını istiyoruz. Şimdi, 600 Serisi 25 yaşına bastı - ve şık bir şekilde kutluyoruz. 600 Serisi Yıldönümü Sürümü ile tanışın.....


603 S2 Anniversary Edition

603 S2 Anniversary Edition, 600 Serisi Yıldönümü aralığındaki en büyük ve en yetenekli hoparlördür. Olağanüstü güç, doğruluk ve müzikalite sunmak için tasarlanmış bir zemin standı. Daha büyük odalar için mükemmel ve aynı zamanda ev sineması için idealdir. Siyah ve beyazın yanı sıra yeni bir Meşe rengi mevcuttur.

606 S2 Anniversary Edition

Yeni 606 S2 Anniversary Edition, ödüllü 606 formülünü alır ve onu geliştirir. Continuum ™ koniyi ve Ayrıştırılmış Çift kubbeli tweeter'ı gelişmiş bir çapraz geçiş tasarımı ve güzel bir yeni kaplama ile tamamlayan 606, artık daha fazla müziksever için çok daha çekici.

607 S2 Anniversary Edition

Daha küçük alanlar için ideal olan 607 S2 Anniversary Edition, müziğinizdeki inanılmaz içgörüyü ve dinamizmi ortaya çıkarır. Kardeşleriyle aynı ezber bozan teknolojileri kullanan 607 S2 Anniversary Edition, müziğinizin keyfini çıkarmak veya bir ev sinema sisteminin parçası olarak surround ses sağlamak için mükemmeldir.

HTM6 S2 Anniversary Edition

603'lerle ortak olacak kadar güçlü ve herhangi bir mobilya parçasına sığacak kadar kompakt olan HTM6 S2 Anniversary Edition, film deneyiminize daha fazla gerçekçilik ve doğruluk getiriyor.

https://www.teknohifi.com/marka/bowers-wilkins


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.